Portfolio van Hopmans Glorie

Wij werken met professionele bedrijven samen die staan voor kwaliteit en snelheid. Daardoor kunnen wij binnen korte tijd de shakes en verpakkingen aanpassen naar wens van u. Een cadeau voor werknemers of een relatiegeschenk? Met een geheel eigen ontworpen etiket, of sticker kunt u de juiste boodschap communiceren. Hieronder ziet u enkele voorbeelden staan. Wilt u direct meer weten? Stuur ons uw wensen toe; Mail Hopmans Glorie Shake

Cadeau voor avond vierdaagse lopers

Ontworpen voor de Rabobank Amstel en Vecht, in samenwerking met hun relatiegeschenken leverancier. Een leuk idee dat je na het planten, weer een bos bloemen krijgt!

Rabobank Amstel Vecht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De AZ Pride

Een deel van de verkoop komt ten goede aan de jeugdopleiding van AZ. Ontworpen met eigen etiket en eigen topkaart voor de displays. Te vinden bij verschillende winkels in Noord Holland.AZ Pride

 

 

 

 

 

 

Cadeau van Wooncompagnie

Bij de oplevering van een aantal appartementen van de Wooncompagnie, zijn er bloembollen shakes cadeau gegeven. Deze hebben wij mogen voorzien van een sticker.

AZ Pride

 

 

 

 

 

 

 

Personalisering voor Nic. Oud

Na afloop van de opendag, is aan al het personeel een geschenk overhandigd. Door de sticker is het cadeau persoonlijk geworden en de boodschap opvallend.

 

Sticker voor op shake

 

 

 

 

 

CDA, bol van verkiezingen

 

Bij de verkiezingsslogan "Fris en verstandig" kon uiteraard geen eigen frisse gele tulp ontbreken. Kwekerij Hopman mocht een aantal shakes maken voor de CDA stemmers.

CDA

 

 

 

 

GDF SUEZ

Als relatiegeschenk heeft GDF SUEZ een shake laten ontwikkelen. Hieronder de resultaten;

Desings GDF SUEZ